1. O le autu o le maliega.
    • O lenei maliega e aoga mo le https://healthy-food-near-me.com 'upega tafaʻilagi ma ua faʻaumaina i le va o tagata e faʻaaogaina nei' upega tafaʻilagi ma le e ona ia nofoaga (o loʻo amataina https://healthy-food-near-me.com )
    • O lenei Maliega faʻavae tulafono mo le mauaina, teuina, faʻagasologa, faʻaaogaina, ma le faʻailoaina o le Tagata Lava Ia Faʻamaumauga Faʻamatalaga ma isi faʻamatalaga e maua https://healthy-food-near-me.com mauaina mai tagata faʻaoga nofoaga. O le tagata faʻaaoga na te faʻatumuina ana oe lava faʻamaumauga.
    • Ina ia tuʻuina faʻamatalaga, se faʻasilasilaga, faʻaaoga le 'upega tafaʻilagi luga o soʻo se tasi o le upega tafaʻilagi: //healthy-food-near-me.com' upega tafaʻilagi, e tatau i le Tagata Faʻaoga ona faitau totoʻa lenei Maliega ma faʻaalia lana maliega atoa ma ona aiaiga. Faʻamaonia o le atoa maliega ma lenei maliega o le faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi e le tagata faʻaoga.
    • E leai se aia a le tagata faʻaaoga e lafo ai faʻamatalaga, faʻasalalauga, faʻaaoga le upega tafailagi pe a le malie i tuʻutuʻuga o lenei maliega, pe afai na te leʻi ausia le tausaga faʻatulafonoina pe a ia maua le aia tatau e ulufale ai i maliega pe le o se tagata faʻatagaina. o le kamupani e ana ia latou faʻamatalaga ua faʻapipiʻi, faʻasilasilaga.
    • I le lafoina faʻamatalaga i luga o 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina ai le' upega tafaʻilagi, e faʻaulu ai e le tagata faʻaaoga ia ana faʻamatalaga i leisi auala, ma / poʻo le faia o gaioiga i luga o le upega tafailagi, ma / poʻo le faʻaaogaina o soʻo se vaega o le Nofoaga, ua malie malie le Faʻaoga i le tuʻutuʻuga o lenei maliega ma aiaiga: //healthy-food-near-me.com ma le aia tatau e maua ai, teuina, faʻagasolo, faʻaaoga ma faʻailoaina tagata faʻamatalaga a le tagata lava ia i lalo o aiaiga o lenei Maliega.
    • O lenei Maliega e le faʻatonutonuina mahttps://healthy-food-near-me.com e le nafa ma le mauaina, teuina, faʻagaioiina, faʻaogaina, ma le faʻaalia o faʻamatalaga patino a le tagata faʻaoga ma soʻo se isi faʻamatalaga i isi vaega e le o umia pe faʻatautaia ehttps ://healthy-food-near-me.com, ma tagata taʻitoʻatasi e le o ni tagata faigaluega AvtoTachki .com, e tusa lava pe maua e le Tagata faʻaoga avanoa i nofoaga, oloa poʻo auaunaga a nei tagata e ala ilehttps://healthy-food-near-me .com poʻo le nusipepa. E fa'alilolilo i le malamalama, o lenei Maliega e na'o le pau lea o fa'amatalaga o lo'o teuina i totonu o fa'amaumauga a le 'upega tafa'ilagi i se tulaga fa'ailoga ma e na'o https://healthy-food-near-me.com e avanoa.
    • Ua faʻailoa e le tagata faʻaaoga, i le tulaga o lona le amanaiaina o le puipuiga ma le puipuiga o ana lava faʻamaumauga ma faʻatagaga faʻamaumauga, lona tolu vaega ono mauaina le faʻatagaina ulufale i le teuga ma Faʻamatalaga Patino ma isi tagata faʻaoga. https://healthy-food-near-me.com e le tali atu mo tupe leiloa na faatupulaia e sea auala.
  2. O le taualumaga mo le mauaina o oe lava faʻamaumauga.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies e tuʻuina mai tautua faʻalagolago i lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, teuina faʻamaumauga i se ato i le va o asiasiga;
    • Le tuatusi IP a le tagata faʻaaoga.
  2. O faʻamatalaga uma e aoina e matou, pei ona iai, ma e le suia i le aoina o faʻamatalaga. O le tagata faʻaaoga e nafa ma le tuʻuina atu faʻatuatuaina faʻamatalaga, aofia ai faʻamatalaga e uiga ia oe lava faʻamaumauga.https: //healthy-food-near-me.com ei ai le aia, pe a talafeagai ai, e faʻamaonia ai le saʻo o le faʻamatalaga saunia ma talosagaina faʻamaoniga o le faʻamatalaga saunia pe a manaʻomia, ia tuʻuina atu tautua i le Faʻaoga.
  3. Le faʻasologa mo le faʻaaogaina o faʻamatalaga a le tagata.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Tuʻutuʻuga o le faʻaavanoaina o avanoa i le database.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • i talosaga talafeagai a le setete faʻalapotopotoga aia tatau e talosagaina ma mauaina ia faʻamatalaga ma faʻamatalaga;
    • afai, i le manatu o https://healthy-food-near-me.com, ua solia e le Tagata faʻaaoga aiaiga o lenei Maliega ma / poʻo isi konekalate ma maliega i le va o https://healthy-food-near-me.com ma le Faʻaaoga.
  7. Faʻafefea ona suia / aveese lenei faʻamatalaga pe faʻamavae.
  1. E mafai e tagata faʻaaoga i soʻo se taimi sui / aveese faamatalaga patino (telefoni) pe faʻamavae. O le galuega o nisi foliga o https://healthy-food-near-me.com, lea e manaʻomia ai le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le Tagata Faʻaoga, ono faʻamalolo mai le taimi o le suia / tapeina o faʻamatalaga.
  2. O faʻamatalaga a le tagata lava ia e teuina seʻia oʻo ina soloia e le Faʻaoga. O le lava faʻasilasilaga a le tagata faʻaaoga e uiga i le faʻamamaina poʻo isi faʻagasologa o au oe lava faʻamaumauga o le a avea ma se tusi (faʻamatalaga) lafo i le i-meli faʻamaoti mai e le Tagata Faʻaoga.
  3. Puipuiga o faʻamatalaga.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Tuatusi fesoʻotaʻiga i le tulaga o fesili.
  4. I tulaga o fesili, manaʻoga, faitioga e uiga i faʻamatalaga e te avatua, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi le tuatusi imeli: Support@healthy-food-near-me.com. I luga o talosaga tusitusia ma luga o le faʻalauiloaina o se pepa e faʻamaonia ai lona faʻasinomaga ma le pule, tatou ono mafai ona tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga ni faʻamatalaga i luga o le faʻamasinoga mo le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o le nofoaga autu o faʻamatalaga.
  5. Suiga i le le faalauaiteleina tulafono.
  6. E mafai ona matou suia tuʻutuʻuga o aiaiga faʻavae. I lenei tulaga, o le a tatou suia le lomiga luga o tulaga tulaga, ia siaki i tua taimi https://maloloina- meaʻai- latalata-me.com/ maliliega-maliliega Uma suiga i le Maliega amata faamamaluina mai le taimi o lo latou lolomiina. Faʻaogaina o le 'Upega tafaʻilagi, o le Tagata Faʻamaonia faʻamaoniaina taliaina o le fou aiaiga o le le faalauaiteleina Faiga Faavae i le faʻaupuga o loʻo faʻamalosia i le taimi na faʻaaogaina ai e le Tagata Faʻaoga le Nofoaga.
  7. Faʻamatalaga faʻaopoopo.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. I le tulaga afai o soʻo se aiaiga o le Faʻalauiloa Faiga Faavae, aofia ai ma soʻo se talosaga, faʻamatalaga, poʻo se vaega o ia mea, ua avea e feteʻenaʻi ma le tulafono, pe le aoga, o lenei o le a le aʻafia ai totoe aiaiga e le feteʻenaʻi ma le tulafono, latou tumau i atoa le malosiaga ma e aoga, ma soʻo se aiaiga le aoga, poʻo se aiaiga e le mafai ona faʻataunuʻuina e aunoa ma se isi gaioiga a Itu Auai, ua manatu e teuteuina, teuteuina i le tulaga e tatau ai ina ia mautinoa lona moni ma le ono mafai ona faʻatinoina.
  3. O lenei maliega e faʻalautele atu i le Tagata Faʻaoga mai le taimi na ia faʻaaogaina ai le upega tafailagi, e aofia ai le tuʻuina o le faʻasalalauga, ma e aoga seʻia oʻo i se faʻamatalaga e uiga i le tagata o loʻo teuina i luga o le upega tafailagi, e aofia ai faʻamaumauga a le tagata lava ia.